Curățarea feței

Curățarea fețeiCurățarea cosmetică a feței(curățarea facială) este una dintre cele mai căutate proceduri din lume. Scopul său principal este de a reda pielii un aspect sănătos. Acest lucru este posibil după ce respirația pielii este restabilită, aceasta este eliberată de grăsime, murdărie și celule moarte.

Pentru ca pielea să arate întotdeauna îngrijită, este necesar să se facă curățarea în mod regulat. Și persoanelor cu piele problematică, acnee și puncte negre, această procedură le este recomandată cel puțin o dată pe lună.

Este extrem de nerecomandat să faceți curățarea feței singuri. Există un risc ridicat de a introduce infecții sau de a agrava inflamațiile existente. Acțiunile nepricepute pot duce chiar și la trecerea acneei (coșurilor) într-o etapă cronică. Deoarece acasă este aproape imposibil să asigurați sterilitatea necesară.

Încredințați-vă pielea feței profesioniștilor cosmetologi de la salonul de frumusețe „Anastasia”. Aici veți beneficia de garanția unei proceduri profesionale și a unui rezultat excelent – o piele curată, netedă și uniformă, fără puncte negre și coșuri.

Durata procedurii: 20 min - 1,5 ore
Durata efectului: 2 săptămâni - 2 luni

Curățarea fețeiMetodele de curățare a feței în salonul de frumusețe „Anastasia”

Curățarea feței poate fi manuală sau cu ajutorul aparatelor. Tehnicile diferă în funcție de modul în care acționează asupra pielii.

— Curățarea manuală a feței

Curățarea manuală a feței este realizată cu mâinile cosmetologului. În acest proces, se utilizează instrumente testate de-a lungul timpului:

 • lingurița Uno
 • bucla Vidal
 • sita

Înainte de procedură, pe piele se aplică o soluție specială pentru deschiderea porilor. Impuritățile, sebumul, cojile de piele și comedoanele sunt eliminate manual, cu stricta respectare a regulilor de sterilizare.

Această metodă de curățare este recomandată pentru tenul gras și problematic.

— Curățarea cu ultrasunet

Această metodă de curățare cu aparatul este extrem de eficientă. Ultrasunetyl curăță pielea de impurități, celulele moarte, excesul de sebum și comedoane. De asemenea, contribuie la reducerea ridurilor. După o astfel de curățare, pielea arată hidratată, uniformă și strălucitoare.

— Curățarea cu vacuum

Adaptorul de vacuum creează o presiune negativă asupra pielii, ceea ce intensifică circulația sângelui în derm, deschide porii și îi curăță de puncte negre, dopuri sebacee și celule moarte. De asemenea, vacuumul contribuie la efectele de drenaj limfatic și tonifiere, normalizează funcționarea glandelor sebacee și îmbunătățește culoarea feței.

— Curățarea combinată

Pentru o curățare mai intensă a pielii, se poate aplica o metodă combinată - o combinație de curățare cu aparatul și manuală. Acțiunea aparatului ajută la curățarea suprafeței epidermei, la nivelarea reliefului și la redarea culorii sănătoase a pielii. Apoi, cosmetologul elimină manual impuritățile profunde ale pielii (comedoane, coșuri).

Indicații pentru curățarea feței

Curățarea pielii feței este recomandată în următoarele condiții:

 • Pori dilatați
 • Erupții cutanate acneice
 • Comedone
 • Hiperactivitatea glandelor sebacee
 • Reducerea elasticității pielii
 • Culoare ternă a feței

Procedura rezolvă eficient problemele tenului gras și mixt. Cu toate acestea, chiar și posesorii de piele normală și uscată nu ar trebui să o neglijeze pentru a menține o stare sănătoasă a pielii.

Deoarece pielea noastră este în mod constant expusă la diferite impurități, curățarea trebuie efectuată în mod regulat. Produsele de curățare și lotiunile elimină doar murdăria de la suprafață. Ceea ce pătrunde în profunzimea pielii nu poate fi îndepărtat cu ajutorul produselor cosmetice. În plus, expunerea constantă la impurități fără îngrijire corespunzătoare duce la îmbătrânirea prematură a pielii și formarea ridurilor.

Contraindicații pentru curățarea feței

Chiar dacă curățarea feței este o procedură destul de blândă și se potrivește aproape tuturor, există anumite restricții:

 • Nu se recomandă efectuarea curățării pielii feței în perioadele de răceală acută și boli inflamatorii.
 • Imediat după intervenții chirurgicale.
 • Nu se poate efectua curățarea în caz de eczeme, psoriazis, dermatită, precum și reacții alergice.
 • În timpul căldurii și gerului intens, se efectuează doar tipuri blânde de curățare a feței.

Programați-vă la serviciu

Lăsați datele Dvs. de contact și administratorul nostru va reveni cu un apel.

✨ Curățarea feței în salonul de frumusețe „Anastasia” — piele ideală la un apel distanță ✨

Programare