Machiaj

MachiajFiecare femeie dorește să-și sublinieze individualitatea și să evidențieze trăsăturile cele mai atrăgătoare. Acesta este pentru că aspectul nostru exterior formează prima impresie (uneori atât de importantă). Magia machiajului vine în ajutorul frumuseții naturale.

Cosmeticienii salonului de frumusețe „Anastasia” utilizează de mult timp și cu succes arta machiajului, ajutând la crearea celor mai diverse imagini. Vom sublinia romantismul unei mirese fragile; vom ajuta la evidențierea trăsăturilor cele mai atrăgătoare ale unei femei de afaceri care merge la o întâlnire importantă; vom susține o femeie tânără înainte de întâlnirea ei cu bărbatul visurilor ei, folosind culori vibrante și armonioase.

Durata procedurii: 40 min - 1,5 ore
Durata efectului: până la 12 ore

de la 300 lei
Vezi toate prețurile

Machiaj profesional în salonul de frumusețe „Anastasia”

Doar cu ajutorul machiajului profesional puteți obține:

  • un efect „wow” pentru aspectul Dvs.;
  • ascunderea imperfecțiunilor pielii;
  • corectarea contururilor feței;
  • reducerea semnelor de îmbătrânire.

Tehnici și metode speciale permit evidențierea caracteristicilor feței, sublinierea avantajelor. De aceea, machiajul profesional se deosebește prin complexitate și necesită cunoștințe specifice.

Principalele etape ale aplicării machiajului:

  • Curățarea pielii.
  • Aplicarea unei baze, care ajută la uniformizarea culorii tenului și la obținerea unui ton mai rezistent.
  • Aplicarea fondului de ten și a corectorilor.
  • Definirea reliefului feței. Acoperirea cu pudră.
  • Aplicarea cosmeticii decorativ.

MachiajTipuri de machiaj în salonul de frumusețe „Anastasia”

Pentru fiecare ocazie, este indicat să alegeți un tip corespunzător de machiaj. Machiajul pentru o petrecere de colegiu, o nuntă fastuoasă sau o întâlnire de afaceri va fi diferit.

— De zi

Acesta este un machiaj clasic de zi, care presupune utilizarea nuanțelor cât mai naturale. Scopul principal este să revigoreze fața și să evidențieze frumusețea sa naturală.

— De seară

Este potrivit pentru o întâlnire, o petrecere cu prietenii sau pentru o sărbătoare veselă. Presupune utilizarea unor culori mai vii și nuanțe intense.

— De mireasă

Pentru orice femeie, nunta este o sărbătoare foarte emoționantă. Dorim să arătăm nu doar festiv, ci și povestitor. Mireasa în rochie de mireasă este o adevărată prințesă. Machiajul miresei trebuie să fie corespunzător: destul de strălucitor, dar nu vulgar; îndrăzneț și, în același timp, delicat și feminin. Aplicarea armonioasă a nuanțelor și a semitonurilor ajută la evidențierea cu strălucire a ochilor fericiți și, în același timp, subliniază fragilitatea întregului aspect.

— De afaceri

Culori clasice și discrete, bază mată pentru ten, ruj nud - și sunteți gata să discutați chestiuni importante cu partenerii, să aveți întâlniri cu colegii.

— De scenă

Aici există spațiu pentru imaginație și cele mai îndrăznețe idei. Pentru ca trăsăturile feței să nu se piardă în lumina reflectoarelor, se utilizează produse decorative strălucitoare și cele mai intense nuanțe pentru evidențierea ochilor, buzelor, sprâncenelor și obrajilor. Drumul este deschis pentru culori strălucitoare și cele mai îndrăznețe experimente. Dar și aici nu este permis să „exagerați”. Totul trebuie să fie armonios, pentru a crea o imagine unitară, ușor de recunoscut și plăcută privirii.

Programați-vă la serviciu

Lăsați datele Dvs. de contact și administratorul nostru va reveni cu un apel.

✨ Machiaj profesional în salonul de frumusețe „Anastasia” — străluciți în orice situație! ✨

Programare