Balayage / Ombre / Air Touch

Vrei o imagine nouă? Coloriștii salonului de frumusețe „Anastasia” vor întruchipa orice vopsire creativă și complexă a părului în realitate, fără daună sănătății lui. Acest lucru este posibil datorită utilizării produselor profesionale ESTEL și performanței virtuoase a tehnicilor moderne!

Durata procedurii: 2,5 – 5 ore
Materiale: Prince Chrome/Essex de la compania ESTEL
Durata efectului: 4-7 luni
de la 1200 lei Vezi toate prețurile

Varietăți de tehnici complexe de colorare a părului (Balayage, Ombre, Shatush și Air Touch) în salonul de frumusețe „Anastasia”

Aceste tipuri de vopsire a părului vor fi apreciate de cei care s-au săturat de o culoare uniformă pe lungime! Nuanțele de umbrire spectaculoase vor reîmprospăta imaginea și vor da un toc aspectului Dvs. Colorarea parțială a părului vă permite, de asemenea, să apelați la o procedură de schimbare a culorii de 1-2 ori pe an, deoarece cu această tehnică, rădăcinile recrescute sunt complet invizibile! Salonul de frumusețe „Anastasia” realizează astfel de tipuri populare de colorare complexă a părului, cum ar fi: Balayage, Ombre, Shatush și Air Touch.

Vopsirea complexă a părului implică o selecție atentă de nuanțe de vopsele și
o iluminare abilă, pas cu pas, a șuvițelor:

— Tehnica de vopsire „Balayage”

O versiune contrastantă a colorării, în care vopseaua este distribuită cu mișcări orizontale de perie, chiar și peste rădăcinile părului. Vopsirea părului folosind această tehnică adaugă și volum vizual coafurii!

Tehnica Balayage se bazează pe un mod special de a evidenția firele individuale de păr la o anumită distanță de rădăcini.

Această tehnică este folosită atât pe părul deschis la culoare, cât și pe cel întunecat. Datorită faptului că rădăcinile nu sunt afectate, lungimea de creștere va fi aproape invizibilă, așa cum se întâmplă cu decolorarea sau colorarea completă. Această metodă de evidențiere are efect asupra volumul părului și creează un contrast fin de culoare. În acest caz, pot fi folosite două sau mai multe tonuri, iar nuanțele în sine pot fi atât naturale, cât și contrastante. Aceasta poate fi o schimbare treptată a culorii de la rădăcini la vârfuri sau tranziții geometrice bruște. Cel mai important lucru este să luați în considerare nu numai caracteristicile structurii părului, ci și tipul feței, culoarea ochilor și multe alte caracteristici.

Colorarea la modă trebuie să arate natural și un pic casual. Tehnica Balayage în acest sens promite să facă față sarcinii sută la sută.

— Tehnica de vopsire „Ombre”

O versiune contrastantă a colorării, în care vopseaua este distribuită cu mișcări orizontale de perie, chiar și peste rădăcinile părului. Vopsirea părului folosind această tehnică adaugă și volum vizual coafurii!

— Tehnica de vopsire „Shatush”

Această tehnică creează o tranziție lină în părul Dvs. de la vârfurile mai deschise la rădăcinile mai închise. Rădăcinile mai închise creează profunzime de culoare, iar șuvițele mai deschise adaugă volum părului, rezultând în efectul de păr ars natural. Înainte de vopsirea clasică Shatush, părul este împărțit în mai multe șuvițe, fiecare cu un bufant, datorită căruia culoarea este umbrită pe toată lungimea părului. Tehnica de colorare a părului Shatush este potrivită atât pentru brunete, cât și pentru blonde.

Spre deosebire de altă tehnică populară, Ombre, acest tip de vopsire nu are o tranziție pronunțată de la tonul deschis la cel întunecat. Aici marginile sunt cât mai netezite, neclare și naturale. Ele sunt efectuate nu numai la vârfurile părului, dar şi practic pe toată lungimea lor. Un alt detaliu important este că luminarea șuvițelor în timpul procedurii poate fi efectuată în aer deschis, fără a folosi folie, astfel făcând procedura mai delicată pentru păr.

— Tehnica de vopsire „Air Touch”

„Atingere de aer” – astfel se traduce literalmente denumirea tehnicii. O caracteristică distinctivă a ei este utilizarea unui uscător de păr în procesul de vopsire. Cu ajutorul unui curent de aer, meșterul separă șuvițele, astfel părul vopsit mai devreme nu suferă o nouă re-deschidere a culorii. Anume cu această metodă se reușește crearea unui desen frumos pe păr cu nuanțe moi de culoare, creând volum vizual și prelungind semnificativ timpul până la urmatoarea vopsire.

Părul vopsit arată natural, deoarece la vopsirea Air Touch, nu toate firele de păr sunt supuse decolorării, ci doar 30-50% din volumul lor.

 

Avantajele vopsirii complexe a părului în salonul de frumusețe „Anastasia”

Salonul de frumusețe „Anastasia” oferă o selecție uriașă de servicii pentru colorarea complexă a părului! Printre avantajele noastre:

  • Coloriști de înaltă calificare și experți în brand-uri;
  • Gamă largă de tehnici de colorare;
  • Utilizarea produselor certificate pentru vopsire ESTEL;
  • Prețuri atractive;
  • Serviciu orientat către client.

 

Costul procedurii „Colorare complexă a părului” în salonul
de frumusețe „Anastasia” depinde de următorii factori:

  • Tehnica de vopsire;
  • Lungimea părului;
  • Produsul ales pentru vopsire;
  • Durata de timp a procedurii.

Determinarea prețului total este posibilă după consultarea unui specialist din salonul nostru.

Programați-vă la serviciu

Lăsați datele Dvs. de contact și administratorul nostru va reveni cu un apel.

Avantajele tehnicilor complexe
de vopsire a părului

Naturaleţe

Cu toată complexitatea execuției tehnice, sarcina finală a procedurii este de a crea un efect de păr gros, sănătos, care strălucește în lumină.

Unicitatea nuanțelor

Datorită faptului că combinațiile de culori care sunt utilizate în colorarea complexă nu se regăsesc în forma lor pură în natură, imaginea pare originală și unică.

Trendy

Vopsirea complexă crează o imagine modernă și vă scapă de plictiseală.

Nu necesită vizite frecvente la colorist

Frecvența medie de vizită la meșter pentru colorarea complexă este o dată în 3-4 luni. Deoarece nuanța de pe rădăcini este selectată aproape de cea naturală, culoarea principală se spală foarte natural și fără probleme.

Unicitatea imaginii

Deoarece rezultatul este imposibil de repetat, totul este foarte individual. Colorarea complexă este o oportunitate excelentă de a crea o imagine extraordinară, cât mai strălucitoare și atrăgătoare.

Multifuncționalitate

Colorarea se poate face pentru par de orice lungime, orice structura, pe bucle drepte sau ondulate.

Schimbarea lină a culorii părului

Cei care doresc să treacă lin de la blond la brunetă sau invers sunt deosebit de mulțumiți de noile tehnici de vopsire. Anterior, era aproape imposibil să faci asta fără a strica structura părului. Acum, pictând treptat peste fire suplimentare, o astfel de tranziție poate fi făcută în câteva luni. În același timp, coafura va rămâne elegantă tot timpul, iar capul va fi bine îngrijit.

Expresivitate

Principalul avantaj al tehnicilor moderne sofisticate de vopsire este capacitatea de a te exprima. Femeile au încetat de mult să se machieze doar pentru a-și ascunde părul gri. Colorarea la modă vă permite să vă subliniați propria individualitate, să creați un aspect elegant și modern.

Colorarea la modă a părului este o modalitate ideală de a vă transforma imaginea și o oportunitate excelentă de a căpăta o înfățișare nouă

Programare