Extensia genelor

Extensia genelor este o procedură complexă care necesită scrupulozitate. Scopul nostru este să vă ajutăm să creați aspectul de vis și să deveniți un pic mai încrezută! Genele alungite, izbitoare prin volumul lor incredibil, atrag nu numai femei, ci și bărbați. Genele luxuriante crează un aspect languresc, fascinează și atrag.

Extensia genelor în salonul de frumusețe „Anastasia” este o adevărată salvare pentru domnișoarele cu ochi mici și gene inexpresive.

Durata procedurii: 1 – 3,5 ore
Durata efectului: de la două săptămâni până la două luni

de la 350 lei
Vezi toate prețurile

La ce tipuri de volume vă puteți aștepta de la extensia genelor?

Meșterii salonului de frumusețe „Anastasia” vă oferă mai multe modalități de extensie a genelor, permițându-vă obținerea volumului dorit:

  • Metoda clasică. Constă în fixarea genelor în raport de 1:1, adică la fiecare genă naturală, meșterul lipește câte o genă artificială. În rezultat obtineți un aspect natural, fără utilizarea rimelului.
  • Tehnologia 2D. Fixarea a 2 gene artificiale pe fiecare genă naturală. Această metodă se caracterizează prin același aspect natural al extensiilor de gene ca și cea clasică, dar cu o densitate mai mare.
  • Tehnica 3D. Fixarea a 3 gene artificiale pe fiecare genă proprie. Această opțiune se potrivește femeilor care doresc să se concentreze pe forma ochilor.
  • Metoda 5D. În acest caz, meșterul lipește pe fiecare genă proprie câte 5 gene artificiale subțiri. Selectarea corectă a îndoirii și lungimii vă permite să obțineți un efect volumetric uimitor.
  • „Hollywood” (mega volum). O tehnică de extensie relativ nouă, numită și „catifea”. Constă în lipirea a 5-10 fire de păr sintetice subțiri (până la 0,07 mm).

Efectul genelor extinse

  • Extensia clasică vă permite să obțineți efectul vizual al genelor ușor colorate. Această metodă este aleasă de femei cărora le plac nuanțele naturale, atunci când vor doar să-și pună în evidență frumusețea naturală.
  • Extensia 2D de asemenea menține aspectul natural. Dar, spre deosebire de metoda clasică, zona pleoapei și a sprâncenelor devine mai expresivă, iar genele arată ca și cum ar fi machiate cu rimel. Astfel de gene sunt potrivite pentru machiajul de zi cu zi și pentru afaceri și festive.
  • Extensia 3D mulți mesteri consideră „mijlocul de aur”. Tehnica vă permite să obțineți gene groase și luxuriante. Este varianta excelentă pentru evenimente de seară și festive, ședințe foto și nunți.
  • Extensia de tip „Hollywood” salonul de frumusețe „Anastasia” recomandă femeilor care doresc să pună un accent deosebit asupra ochilor, pentru a obține expresivitate maximă a aspectului.

Programați-vă la serviciu

Lăsați datele Dvs. de contact și administratorul nostru va reveni cu un apel.

Extensia genelor în salonul de frumusețe „Anastasia” este o modalitate excelentă de a sublinia privirea fără machiaje obositoare!

Programare