Găurirea urechilor

Cerceii sunt cea mai căutată categorie de bijuterii, devenind o parte indispensabilă a garderobei practic oricărei femei. În prezent, această accesorizare puternică este purtată cu plăcere chiar și de mulți reprezentanți ai sexului masculin. Și o asemenea popularitate este pe deplin justificată. Acest element decorativ are capacitatea de a completa orice imagine sau de a adăuga un detaliu elegant, de a reflecta starea sufletească sau dispoziția, de a evidenția frumusețea naturală.

Trebuie să se țină cont că din punct de vedere medical, perforarea timpurie a urechilor la copii este justificată din mai multe motive, și cu cât efectuați această procedură mai devreme copilului Dvs., cu atât mai bine pentru el.

Indiferent dacă intenționați să perforați urechile fiicei Dvs. pentru prima dată sau dacă nu ați purtat cercei de mult timp și aveți nevoie de o re-perforare, salonul de frumusețe „Anastasia” vă va oferi cea mai călduroasă primire și cel mai demn serviciu.

Durata procedurii: 10 min
Materiale: cercei medicinali 🇺🇸 „Studex”
Durata efectului: nelimitat
de la 150 lei Vezi toate prețurile

„Studex” — cei mai buni cercei medicinali de pe piață

Cerceii medicinali „Studex” sunt ideali pentru procedurile de aplicare a cerceilor. Sunt fabricați din oțel medical de înaltă calitate, care nu provoacă iritații sau roșeață. Datorită dimensiunilor lor, cerceii sunt potriviți nu doar pentru adulți, ci și pentru urechile copiilor. Produsele se pot lăuda cu siguranța sistemelor lor de închidere, care, la fixare, nu strâng lobul urechii, accelerând astfel procesul de vindecare.

Aplicarea cerceilor „Studex” are ca avantaj minimizarea senzațiilor dureroase, deoarece acestea au vârfuri subțiri și ascuțite. Acest accesoriu este disponibil în diverse forme, cu pietre prețioase sau perle artificiale, astfel încât fiecare persoană să-și poată găsi perechea potrivită.

Avantajele aplicării timpurii a cerceiilor la copii

 • Viteză înaltă de regenerare. Cu cât perforarea este făcută mai devreme, cu atât perioada de recuperare este mai scurtă.
 • Absența memoriei durerii. Bebelușul nu va înțelege ce se întâmplă, iar cu ajutorul tehnicilor moderne nu va simți durerea, astfel încât va tolera mai ușor manipularea decât un copil mai mare, care este deja capabil să aibă îndoieli și chiar să se teamă de pericolul necunoscut.
 • Simplu de îngrijit. În copilărie, părinții efectuează o serie de manipulări obișnuite pentru copil, printre care este ușor să se includă îngrijirea urechilor perforate: pe de o parte, copilul încă nu este capabil să se opună, pe de altă parte, are încredere deplină în părinte. În plus, un adult poate controla mai ușor procesul de vindecare și poate trata rănile la timp, chiar și dacă copilul este într-o vârstă conștientă.

Perioada de vindecare după efectuarea procedurii (găuri in urechi)

Părerea clienților care au ales salonul de frumusețe „Anastasia” pentru realizarea procedurii de perforare a urechilor indică o vindecare extrem de rapidă a canalelor la copii. Acest lucru este favorizat de capacitățile proprii ale organismului copilului, de sterilizarea procedurii și de materialul special al bijuteriilor cu o biocompatibilitate ridicată.

Cu toate acestea, fără îngrijire corespunzătoare în perioada de recuperare, niciunul dintre acești factori nu va fi suficient pentru menținerea sănătății copilului. Iată câteva reguli de îngrijire post-procedură pe care ar trebui să le aveți în vedere:

 • Se recomandă ca micuțului să nu-și ude capul în primele trei zile și să nu atingă noile bijuterii cu mâinile. Trebuie să fiți foarte atent când schimbați hainele.
 • Perforările ar trebui tratate de mai multe ori pe zi cu soluții antiseptice conform următoarei scheme: în primele 2 săptămâni de 4 ori, apoi de 2–3 ori și, în cele din urmă, în săptămâna a 6-a - o dată pe zi. Un gel original este convenabil de utilizat ca antiseptic, care acoperă bine pereții canalului, împiedicând intrarea bacteriilor și contribuind la o recuperare mai rapidă.
 • Timp de 6-8 săptămâni, cerceii trebuie să rămână în urechi în mod constant, dar trebuie rotiți în jurul axei lor de câteva ori pe zi pentru a preveni încastrarea și stagnarea în canal. Trebuie făcut acest lucru foarte atent, cu mișcări line.
 • După prima extragere a cerceilor, locurile perforărilor, precum și cerceii înșiși, trebuie tratate cu o soluție alcoolică înainte de reintroducere. La schimbarea bijuteriilor, acestea trebuie păstrate într-un etui curat și ermetic.

Contraindicații pentru perforarea urechilor

În ciuda simplicității și a vitezei ridicate a procedurii, aceasta are câteva contraindicații. Printre cele principale se numără:

 • Boli de sânge
 • Tulburări nervoase
 • Leziuni la nivelul capului
 • Formațiuni oncologice
 • Diabet zaharat

Programați-vă la serviciu

Lăsați datele Dvs. de contact și administratorul nostru va reveni cu un apel.

Găurirea urechiușelor în salonul de frumuseţe „Anastasia” — repejor şi fără lacrimi 😉

Programare