Corecția(stilizarea) sprâncenelor (pensarea, pensat)

Schimbarea feței fără intervenție chirurgicală plastică? Este posibil! Exact atât de mult influențează sprâncenele aspectul unei persoane.

Dacă vrei ceva nou și proaspăt, încearcă să începi cu sprâncenele. Moda pentru forma lor este schimbătoare, iar dacă în anii '90 subțiri erau preferate, acum nu mai sunt actuale. În plus, cu ajutorul lor, poți schimba chiar și starea de spirit vizual. Nu degeaba se spune: 'ridică sprâncenele răutăcios'. Persoanele cu sprâncene groase, apropiate pot schimba ușor 'mânia în blândețe', mai exact adăugând bunătate în imagine, consultând un maestru. Este un detaliu important în completarea machiajului. Deoarece niciun ruj frumos nu îți va face fața expresivă până când nu sunt alese forma și culoarea sprâncenelor.

Specialiștii salonului „Anastasia” știu cum să corecteze sprâncenele și cu siguranță vă vor ajuta.

Durata procedurii: 30 min – 1 ora
Materiale: Brow Paste, Topface
Durata efectului: 2-3 săptămâni

Detalii despre forme

În primul rând, vrem să remarcăm că sprâncenele pot fi diferite nu doar în ceea ce privește forma, ci și grosimea: subțiri, medii și groase. Alegerea depinde de forma feței tale.

Forme de sprâncene:

  • Dreaptă. Numele descrie forma în cel mai mare detaliu. Sprâncenele rămân aproape fără curbătură, dar se subțiază spre capete.
  • Arcuită. Este caracterizată prin linii fluide. Nu există tranziții bruste. Imaginea în ansamblu cu astfel de sprâncene este percepută ca fiind feminină.
  • Ascendentă. Sprâncenele par să se ridice, asemănându-se cu o munte, iar după îndoire marginea exterioară a sprâncenelor nu ajunge la nivelul celei interioare. Cu alte cuvinte, este ridicată.
  • Descendentă. În acest caz, marginile exterioare sunt coborâte sub cele interioare, în opoziție cu cele ascendente.d
  • Îndoită. Caracteristica acestor sprâncene constă în faptul că curbura nu se găsește doar acolo unde te-ai aștepta în mod natural, ci și pe linia dreaptă ascendentă dinspre marginea interioară. Cu alte cuvinte, în partea de sus, sprâncenele nu au o linie dreaptă, ci o ușoară adâncitură.

Metode de corecţie(pensare) a sprâncenelor în salonul de frumusețe „Anastasia”

Trebuie să începeți cu crearea formei. Pentru aceasta, se îndepărtează toate firele nedorite.

Se folosesc următoarele instrumente:

  • Pinzete. Metoda clasică, testată de-a lungul anilor. Fiecare fir este îndepărtat individual, astfel încât precizia rezultatului este înaltă în mâinile pricepute. Proces îndelungat cu senzații dureroase. Există un risc minim de fire crescute sub piele dacă se smulg incorect.
  • Aţă (fire). Metodă mai rapidă. Din punct de vedere al igienei, este sigur. Elimină chiar și cele mai subțiri fire de păr și puf. Nu necesită precizie la fel de mare ca în cazul pensetelor. Mai multe fire sunt smulse odată, ceea ce duce la senzații mai dureroase. Poate apărea o senzație de înțepături când firul interacționează cu pielea.
  • Ceară. Precizia rezultatului depinde în primul rând de atenția și experiența maestrului. Unul dintre avantaje este intervalul lung de timp între corecții - până la 6 săptămâni. Cu toate acestea, pot apărea arsuri și iritații de la ceară.
  • Fotodepilator. Metodă nedureroasă, potrivită pentru orice tip de păr. Destul de rapidă. Cu toate acestea, va trebui mai întâi să faceți analize și să excludeți contraindicațiile. Nu este potrivită pentru femeile însărcinate.
  • Laser. Prin epilarea cu laser, puteți pune rapid și fără durere sprâncenele în ordine pentru o perioadă lungă de timp. Nu este potrivit pentru firele de păr întunecate. Există contraindicații.

După ce firele nedorite au fost îndepărtate, dând sprâncenelor forma dorită, rezultatul ar trebui fixat, oferind culoare. Acesta este ultimul detaliu. Uitându-vă la fotografiile realizate de meșterii noștri, veți înțelege cum se schimbă aspectul în funcție de culoarea și densitatea sprâncenelor.

Pensatul cu ceară și aţă reprezinta cele mai populare metode de corecţie(pensare) a sprâncenelor.

Programați-vă la serviciu

Lăsați datele Dvs. de contact și administratorul nostru va reveni cu un apel.

Corecția sprâncenelor este cea mai bună modalitate de a obține o înfățișare expresivă și memorabilă

Programare