Pedichiură

PedichiurăPrimul mijloc de igienă și prevenire a bolilor pielii și unghiilor picioarelor este pedichiura. Vizitele regulate la meșterul de pedichiură mențin unghiile și pielea picioarelor în stare sănătoasă. Îndepărtarea excrescentelor pielii picioarelor eliberează ieșirea toxinelor din organism și îi permite să respire mai bine.

Astăzi necesitatea unei pedichiure profesionale este dictată de cerințele moderne pentru o anumită calitate a vieții. Probleme precum calusuri, bătături, unghii încarnate etc. Pedichiura este o profilactică elementară pentru a evita aceste necazuri. Prevenirea este întotdeauna mai ușor decât vindecarea. Lăsați specialiștii salonului de frumusețe „Anastasia” să vă rezolve problemele sănătății și frumuseții picioarelor dumneavoastră!

Durata procedurii: 30 minute – 2 ore
Durata efectului: 3-4 săptămâni

de la 220 lei
Vezi toate prețurile

PedichiurăVariațiile de pedichiură în salonul de frumusețe „Anastasia”

— Pedichiură clasică

Metoda „clasică”. Pentru a o realiza, pielea călcâiului și a cuticulei se înmoaie în apă, după care meșterul îndepărtează cuticula cu tăietoare de sârmă. Pentru a combate excesul de piele pe călcâi, precum și cu calusuri mici, se folosește o pilă specială de șlefuit. Această metodă este aplicabilă aproape tuturor doamnelor, deoarece vă permite să faceți față cu orice piele.

— Pedichiură europeană

Principala diferență față de metoda clasică este lipsa necesității de a tăia cuticula. Se efectuează atunci când meșterul aplică o compoziție specială, datorită căreia cuticulele se dizolvă fără deteriorarea pielii. După aceea, cuticula este mutată folosind un bețișor special portocaliu. Acest lucru economisește mai mult timp, deoarece nu este nevoie să înmuiați pielea cu apă. În plus, pedichiura europeană este populară datorită faptului că este una sigură, deoarece nu presupune utilizarea obiectelor ascuțite.

— Pedichiură hardware (cu aparat)

Pentru efectuarea acestei metode se folosește un aparat special. Datorită duzelor sale de lustruire, piciorul și unghiile sunt lustruite. Există o varietate destul de mare de capace, tăietori și duze. Meșterul alege un anumit tip în funcție de structura piciorului și de forma unghiilor clientului.

Cu o pedichiură hardware, precum și cu una europeană, nu este nevoie să înmuiați picioarele, deoarece acestea sunt prelucrate folosind un gel sau o soluție specială. Eliminatorii și fișierele nu sunt utilizate.

— Pedichiură combinată

Picioarele sunt prelucrate de aparat (la fel ca în manichiura hardware), iar atunci când se prelucrează unghiile și cuticulele, se folosesc instrumente obișnuite (piatră ponce, mașini de tăiat unghii).

— SPA-pedichiură

De regulă, o pedichiură SPA se efectuează în cazurile în care clientul a trecut deja prin procedura unei manichiure clasice sau hardware. Lista manipulărilor oferite de acest proces include, pe lângă tratamentul picioarelor, și diverse proceduri de îngrijire sub formă de peeling, exfoliant, masaj și aromoterapie, care permit nu numai să ofere picioarelor un aspect frumos, ci și o relaxare totală. Din punct de vedere al timpului, această procedură este mai costisitoare, spre deosebire de alte tipuri de pedichiură.

Programați-vă la serviciu

Lăsați datele Dvs. de contact și administratorul nostru va reveni cu un apel.

Pedichiura în salonul de frumusețe „Anastasia” — încredințează frumusețea și sănătatea unghiilor tale profesioniștilor!

Programare