Servicii suplimentare pentru bărbați

Servicii suplimentare pentru bărbațiÎn mod gradual, pe piață apar tot mai multe produse cosmetice profesionale și amatoricești destinate bărbaților. Dacă în trecut alegerea se limita la câteva opțiuni de compoziții pentru bărbierit și îngrijirea pielii după procedură, astăzi lista procedurilor de înfrumusețare s-a extins semnificativ.

Atenția acordată propriei aparențe nu ar trebui să elimine masculinitatea într-un bărbat. Reușita în viața personală și în afaceri, împreună cu un aspect plăcut, sunt dorințe comune oricărui individ, independent de sex. Aspectul exterior în înțelegerea bărbaților moderni nu se rezumă doar la îmbrăcăminte. Imaginea se formează din componente complexe, iar conceptul de îngrijire personală ocupă un loc important.

Dacă în trecut doar vedetele de cinema, politicienii și alți oameni publici apelau la serviciile salonelor de înfrumusețare, astăzi totul s-a schimbat: oamenii de afaceri prospere, managerii de top și reprezentanții clasei mijlocii nu se feresc de procedurile de înfrumusețare care îi ajută să arate bine.

Categoria principală de clienți a saloanelor de înfrumusețare printre bărbați sunt tinerii cu vârsta de la 25 de ani și mai în vârstă. Cu toate acestea, scopurile pentru care bărbații și femeile vizitează studiourile de înfrumusețare sunt diferite. Astfel, în timp ce reprezentantele sexului frumos se grăbesc să părăsească "atelierele frumuseții" ca niște frumuseți strălucitoare, domnii folosesc serviciile maestrilor pentru a obține o apariție respectabilă. Saloanele îi ajută să se relaxeze după zilele grele și să se pregătească pentru viitoarele întâlniri de afaceri.

de la 20 de lei
Vezi toate prețurile

Servicii suplimentare pentru bărbațiCele mai populare proceduri pentru bărbați la salonul de frumusețe "Anastasia"

— Bio-ondulare

Bărbații și băieții cu păr creț au atras întotdeauna atenția și au stârnit interesul părții feminine. În acest aspect, ei seamănă cu frumoșii actori de film cunoscuți. Probabil că ați observat deja în jurul vostru mulți tineri și bărbați cu păr creț?

— Curățarea feței

Datorită activității crescute a glandelor sebacee, curățarea feței este recomandată bărbaților mai des decât femeilor. Este o procedură obișnuită care de mult timp a devenit normă.

— Manichiură și pedichiură

Manichiura masculină este un serviciu de înfrumusețare, aproape la fel de popular ca și baia turcească. În ciuda conservatorismului în viziune, mulți bărbați își dau seama că în manichiură, la fel ca și în pedichiură masculină, nu există nimic rușinos. Din contră, îngrijirea unghiilor și a cuticulei este o igienă elementară.

Spre deosebire de manichiura feminină, cea masculină nu presupune aplicarea de lac pe unghii (doar în unele cazuri se utilizează un lac incolor, conferind unghiilor strălucire naturală). Procedura implică îngrijirea pielii mâinilor cu ajutorul produselor cosmetologice profesionale utilizate de meșterii de manichiură și pedichiură masculină.

— Servicii cosmetologice

Îngrijirea feței nu este la fel de căutată ca îngrijirea corpului. În liste de prețuri ale cosmetologilor din salonul de frumusețe "Anastasia" se regăsesc cursuri de terapie pentru problemele pielii (cum ar fi acneea), masaje generale și relaxante, măști hrănitoare. Pentru proceduri în saloane se folosesc produse create pentru îngrijirea feței și a corpului pentru publicul masculin. Această cosmetica este dezvoltată ținând cont de nevoile pielii consumatorului final.

Bărbații de peste patruzeci de ani folosesc adesea proceduri de întinerire și observă că vizitele regulate la salon ajută pielea să se tonifieze și mușchii să rămână în formă. Unii reprezentanți ai sexului masculin se decid să facă injecții, dar majoritatea salonelor se limitează la oferte tradiționale, cum ar fi măștile și masajele.

— Epilare

Epilarea la bărbați este solicitată, în special de cei cu pielea sensibilă, predispusă la iritații după bărbierit. În acest caz, nu este vorba atât despre îndepărtarea părului nedorit cu ceară sau pastă de zahăr, cât despre expunerea la laser.

Unii bărbați preferă să îndepărteze părul în zona conturului bărbii.

Programați-vă la serviciu

Lăsați datele Dvs. de contact și administratorul nostru va reveni cu un apel.

✨ Servicii pentru bărbați salonul de frumusețe „Anastasia” ✨

Programare