Bio-ondulare

Ondularea paruluiÎn ziua de astăzi, există două metode principale de efectuare a ondulării: metoda chimică și bio. Din mai multe motive, ondularea chimică nu este o procedură care se potrivește tuturor. Acest lucru se referă mai ales la deținătorii părului colorat sau slab. Profesioniștii salonului „Anastasia” au soluția — bio-ondularea Niagara și Frisage din colecția Haute Couture de la ESTEL. Lasati visul creț pe seama noastra și el va deveni realitate! Materialele și metodele pe care le folosim sunt absolut inofensive pentru sănătatea părului. Buclele Dvs. vor străluci cu splendoare naturală!

Durata procedurii: 1,5 – 2 ore
Materiale: Haute Couture (Niagara, Frisage) de la compania ESTEL
Durata efectului: 6-12 luni

de la 600 lei
Vezi toate prețurile

Ondulare EstelCum lucreaza bio-ondularea?

Spre deosebire de ondularea chimica, bio-ondularea nu conține amoniac, acizi sau peroxid. In baza acțiunii sale se afla cisteamina, analogul proteinei părului. Aceasta metoda permite evitarea deteriorarii structurii părului. Continutul bio-ondularii se elimina treptat, ca si a oricarui alt material bio-degradabil. Puteți fi siguri că după bio-ondulare, părul Dvs. nu se va deteriora.

Bio-ondularea permite:

 • crearea buclelor de diferite forme (inclusiv bucle "ca la Hollywood")
 • întărirea părului din interior
 • părul poate fi vopsit imediat după procedură, dar specialiștii noștri recomandă să așteptați 7-10 zile

Avantajul bio-ondularii in comparatie cu metoda chimică constă in faptul că buclele se vor îndrepta treptat. În plus, nu veti fi nevoiti să vă limitați alegerea produselor de îngrijire a părului. Veți deveni practic indistinctă de norocosii cu păr creț natural!

Programați-vă la serviciu

Lăsați datele Dvs. de contact și administratorul nostru va reveni cu un apel.

Avantajele bio-ondularii

Volum aditional

Proprietarii de păr cu fire subțiri si capricioase capătă o splendoare superba in urma bio-ondularii. În unele cazuri, buclele expresive reimagineaza atractiv caracteristicile feței, netezind liniile aspre.

Varietate de bucle

Tehnologia vă permite să alegeți forma și dimensiunea dorite a buclei - de la una foarte mică, rotunjită la maxim, pina la una mare de forma valului. In rezultat va bucurati de un aspect natural al buclelor.

Efect de lungă durată

În dependenta de structura părului, efectul durează de la șase pina la douasprezece luni. Treptat, buclele ondulate se îndreaptă in mod natural, fără a lăsa o oarecare trecere pronunțată între părul ondulat și cel nou.

Efect delicat asupra părului

Sisteme de ondulare pe baza unui derivat al aminoacidului, un component care are un efect blând asupra părului și care păstreaza un aspect sănătos al parului, spre deosebire de „chimia” tradițională.

Aranjare rapidă

Timpul total dedicat crearii unei coafuri este redus considerabil. Folosind metode simple de aranjare, este ușor de restabilit volumul și aspectul frumos al părului în câteva minute. Nu mai este nevoie să petreceți ore in sir, încercând să obțineți un aspect decent și îngrijit.

Îngrijirea părului

Materialele utilizate pentru îngrijirea buclelor după procedura de bio-ondulare au un efect benefic asupra structurii și aspectului părului, menținând forma structurată pe un timp indelungat.

Răspunsuri la întrebările frecvente despre bio-ondulare

După cum arată experiența noastră, în medie, bio-ondularea se tine de la șase pina la douasprezece luni. Durata depinde atit de starea și structura părului Dvs. înainte de ondulare, precum și de forma buclelor aleasa. Dacă aveți păr creț natural, efectul vizibil poate dura si mai mult de un an.

 • Administrarea antibioticilor. Acest tip de medicamente se retine pe un timp indelungat în organismul uman. Este necesar să așteptați 3-4 luni de la momentul ultimei administrări,înainte de a vă programa la ondulare. În acest timp, organismul, de regulă, scapă complet de reziduurile de antibiotice, iar părul devine gata de transformare fără orice risc.

 • Reacție alergică la componentele pentru bio-ondulare. Este necesar să testați compoziția pe cotul brațului din interior timp de 20 de minute.

 • Nu este recomandată bio-ondularea in cazul in care treceti printr-un curs de tratament cu medicamente puternice (inclusiv hormonale), deoarece părul poate reacționa in mod imprevizibil și ondularea poate esua.

 • Dacă simțiți că vă îmbolnăviți, dacă aveți febră sau răceală (RTI).

 • Organismul este slab din cauza stresului. Nu se recomandă de facut procedura de bio-ondulare în timpul unei stări stresante sau imediat după, deoarece în acest moment este dificil de prezis cum va reacționa părul.

 • Henna sau Basma. Se intilnesc cazuri în care părul, supus ondularii deasupra vopselei Henna sau Basma, se comportă imprevizibil: bucla nu se formeaza deloc, să formeaza in mod neuniform, sau se desprinde repede. Nu este posibil de prezis cum exact se va comporta anume părul Dvs. Se recomanda să așteptați până când părul va crește din nou și sa nu mai folositi aceste materiale.

 • Decolorarea sau vopsirea repetată a părului cu ingrediente agresive. Aceste proceduri provoacă daune mari părului Dvs., distrugând structura și slăbind-o, iar in cazuri grave duc la pierderea unui volum tangibil de păr. Este necesar să așteptați ca părul să crească din nou. Această cerință este obligatorie.

 • Indreptarea părului cu compuși de keratină, efectuata anterior. În acest caz, fluxul normal al componentelor de ondulare în „volumul” intern al părului este blocat. Rezultatul poate fi local (firele se vor ondula selectiv), sau negativ. Se recomandă de așteptat până când efectul compușilor de „îndreptare” va trece.

 • Compuși pe bază de silicon. Măștile și șampoanele speciale cu astfel de componente creează o blocadă pentru pătrunderea conținutului complexului pentru bio-ondulare.

 • Incompatibilitate genetică. Există unele tipuri de păr care resping orice metoda de ondulare. În astfel de cazuri, efectul procedurii va fi de scurtă durată sau va lipsi complet.

Metodele moderne de bio-ondulare sunt destul de nepericuloase, la fel ca și mijloacele utilizate. Complexele moderne pentru bio-ondulare au cel mai blând efect asupra părului.

Bio-ondularea poate fi repetata imediat după ce părul s-a îndreptat după procedura anterioară. Cu toate acestea, frecvența recomandată a biochimiei este de două ori pe an. Specialiștii noștri sunt gata sa va ofere o consultatie in acest sens, oricand va este comod.

Биозавивка (биохимия) волос — современная и относительно новая процедура. Главное отличие от традиционной агрессивно воздействующей на структуру волоса «химки» — это составы, содержащие до 60% натуральных компонентов. Благодаря этому во время процедуры на волос оказывается максимально щадящее воздействие. Bio-ondularea părului (biochimie) este o procedură modernă și relativ nouă. Spre deosebire de efectul agresiv asupra structurii părului in cadrul ondularii chimice, la baza bio-ondularii stau formulele care conțin până la 60% de ingrediente naturale. Datorită acestui fapt, în timpul procedurii, părul este supus celui mai delicat efect.

În primul rând, dimensiunea depinde de diametrul bigudiurilor, prin care buclele sunt ondulate în timpul procedurii. Forma buclei se formează datorită compozițiilor folosite pentru bio-ondulare. De asemenea, se iau in considerare sănătatea și structura inițială a părului.

Aspectul buclelor depinde de alegerea Dvs. și de sfaturile profesionale ale mesterului. În cadrul conversatiei cu specialistul nostru, veți găsi cu ușurință opțiunea potrivită.

Nu exista careva obstacole în acest sens. Poate fi necesar să efectuați în prealabil un tratament cu keratină pentru a restabili structura părului și vitalitatea buclelor. Decizia finală este luată de catre specialistul nostru.

Nu se recomanda după ondulare:

 • Sa udați sau sa spălați părul în primele două zile după procedură

 • Sa va duceti la culcare cu părul ud

 • Sa folosiți un pieptene de tip "pensula"

 • Sa folosiți în primele zile dispozitive de fixare (benzi elastice, agrafe de păr)

 • Sa mergeți la baie ori la saună, sa încălziți părul la soare

 • Sa folosiți produse de îngrijire convenționale (măști de păr)

Ce este necesar de facut:

 • Spălați părul, menținându-vă capul aproape vertical, înclinând-ul ușor înapoi

 • Folosiți un pieptene cu dinți fini sau desfaceți părul manual după spălare

 • După spălare, aplicati un prosop umed pe par și uscați-l cu un uscător de păr în regim "rece"

 • Folosiți produse de coafat pentru părul ondulat

 • Efectuați proceduri profesionale în salon pentru restabilirea formei coafurii

Se recomanda sa încredințați alegerea tipului de buclă pentru bio-ondulare mesterului nostru. Este suficient să va exprimati dorințele specialistului, optional puteti demonstra fotografii din reteaua Internet. De restul ne vom ocupa noi.

O buclă mare, de forma unui val, poate sa se potriveasca detinatorilor de păr cu grosime naturala mare și normala. În acest caz, efectul unei bucle mari este pronunțat și cel mai potrivit pentru acest tip de păr. Părul asiatic gros este ideal pentru acest caz.

O buclă structurată rece(ascuțită) arată bine dacă aveți par moale. Proprietarilor lungimelor luxoase și părului moale le este dificil să păstreze forma la buclele ondulate mari și moi. In scurt timp, bucla se va îndrepta sub greutatea lungimii. Urma de la bio-ondulare va ramine abia vizibilă. Pentru a trece peste acest obstacol, meșterii formează volumul dintr-o buclă rece și pronunțată.

O buclă tare în ansamblu cu scurtarea lungimii părului se va tine mult timp. Frizurile în cascadă, absolvirea bine executată vă vor ajuta să obțineți o buclă elastică pe toată lungimea coafurii.

Bio-ondulare în salonul de frumusețe „Anastasia” — o transformare rapidă și accesibilă

Programare