Fleecing / Root Boost Up / Bouffant

Fleecing / Root Boost Up / Bouffant

Creșterea volumului bazal al părului, pentru unii, este o procedură nouă și neobișnuită, iar pentru alții deja a devenit un serviciu familiar și indispensabil. Este relevant mai ales pentru femeile care doresc să-și crească volumul părului în mod rapid și simplu, dar încă nu sunt pregătite să recurgă la ondulare.
Specialiștii salonului de frumusețe „Anastasia” sunt primii în Moldova gata să vă ofere o gamă de tehnici pentru creșterea volumului părului Dvs.

Durata procedurii: 1,5 – 2 ore
Materiale: Fleecing Boost UP de la compania Coolhair
Durata efectului: 2-6 luni

Metode de crestere permanenta a volumului bazal al parului în salonul de frumusețe „Anastasia”

Tehnologia Boost UP (boost-up) pentru creșterea volumului rădăcinii părului este cunoscută de mai mult timp. Fleecing, pe de alta parte, a apărut relativ recent, dar a reușit deja să dobândeasca popularitate.

Clientele noastre se întreabă: fleecing, boost-up sau bouffant - care metoda este mai buna?

— Fleecing

„Fleecing” este o tehnologie pentru crearea volumului rădăcinii folosind ondularea permanentă a zonei rădăcinii, fără careva utilaje. In acelasti timp părul se menține drept.

Procedura se realizează de la rădăcinile firului de păr, cu ajutorul unui pieptene și a unei compoziții speciale de fixare - ser. Compoziția serului nu conține amoniac, conține doar componente de îngrijire care sunt utile pentru păr. Structura firelor de par nu se modifica, dimpotriva, buclele capata un aspect mai sanatos si mai ingrijit.

Spre deosebire de Boost-Up, nu există niciun efect mecanic asupra liniei părului. Meșterul nu folosește agrafe, ceea ce evită cutele din păr, care devin deosebit de vizibile atunci când acesta crește înapoi.

— Boost-Up

„Boost-up” este o modalitate de a ridica rădăcinile părului timp de câteva luni. După vizitarea salonului, stylingul va deveni incredibil de simplu: volumul bazal se formează ca de la sine, fără efort suplimentar.

Acest efect se realizează cu ajutorul unei compoziții speciale, care se aplică pe firele de păr chiar de la rădăcini. Apoi buclele sunt ondulate pe agrafele de păr, dar nu pe toată lungimea, ci la câțiva centimetri de punctul de creștere. Compoziția fixativă fixează buclele, care se dovedesc a fi atât de mici încât buclele ca atare sunt imperceptibile - doar coafura devine mai voluminoasă și mai plină.

Diferența față de metode similare de ridicare a părului de la rădăcini constă în compoziția specială pentru boost-up și în tehnologie. De exemplu, aici se folosesc agrafe de păr, și nu există componente vegetale în formulă, așa cum este in cazul fleecing-ului. Spre deosebire de „Bouffant”, care folosește bigudiuri, boost-up-ul necesită doar agrafe de păr speciale.

— Bouffant

Bouffant este un serviciu de salon care are ca scop crearea volumului bazal cu ajutorul ondularii permanente. Principala caracteristică a tehnicii bouffant este că afectează doar rădăcina părului sau, mai degrabă, zona vizibilă a rădăcinii: lungimea principală rămâne intactă și, prin urmare, rezultatul pare cât se poate de natural. În timpul procedurii, meșterul înfășoară șuvițele chiar la rădăcini pe bigudiuri și apoi le aplică un agent special, care include cheratina.

Putem spune că „Buffant” este o versiune îmbunătățită a „Fleecing-ului” - o altă procedură de creare a volumului la rădăcini, care a fost dezvoltată de compania rusă de cosmetice CoolHair. „Buffant” este folosit pentru toate tipurile de păr și diferă de alte tehnici bazale prin faptul că înălțimea volumului poate fi reglată direct în timpul procedurii.

Avantajele creșterii volumului bazal al părului în salonul de frumusețe „Anastasia”

  • Procedura este blândă cu părul și este potrivită chiar și pentru mamele însărcinate și care alăptează;
  • Fără coafare zilnică, volumul rădăcinii va fi menținut în orice vreme;
  • Părul mai voluminos după fleecing se va murdari mai rar, ceea ce vă permite să evitati spălarea părului des;
  • Compoziția de fixare este spălată ușor și treptat de pe păr;
  • Crescând inapoi, rădăcinile după fleecing evita crearea efectului de „cap pătrat”. Trecerea de la rădăcini la capete rămâne blând.

Costul procedurii „Creșterea volumului bazal al părului” în salonul de frumusețe „Anastasia” depinde de următorii factori:

  • Tehnica folosită;
  • Lungimea părului;
  • Densitatea părului.

Este posibil să se determine costul final după consultarea unui specialist în salon.

 

Programați-vă la serviciu

Lăsați datele Dvs. de contact și administratorul nostru va reveni cu un apel.

Creșterea volumului bazal al părului — părul bogat nu a fost niciodată mai simplu!

Programare