Lucrăm din anul 1997

Servicii de frizerie
la cel mai înalt nivel, cu utilizarea celor mai bune produse!

  • În salonul de frumusețe „Anastasia”, în cadrul serviciilor de frizerie, se utilizează cele mai bune aparate care repară și tratează părul deteriorat, precum și ondulatoare și role termice profesionale.
  • Îngrijirea părului în salon se realizează cu utilizarea produselor cosmetice profesionale ale celor mai calitative brand-uri de pe piață.
  • Fiecare client este un oaspete binevenit pentru noi. Vă vom crea cea mai frumoasă coafură, fie de sărbătoare, fie de zi cu zi, care cu siguranță vă va avantaja.
Programare
Meșteri calificați cu experiență mare de lucru

Meșteri calificați cu experiență mare de lucru

Toate serviciile sunt executate de către meșteri calificați cu experiență mare. În lucru se folosesc numai brand-uri renumite de produse cosmetice.

Garanția deservirii

Garanția deservirii

Chiar dacă nu reușiți să veniți la timpul stabilit, sau meșterul Dvs. preferat s-a îmbolnăvit, nu vă faceți griji. Vă garantăm prestarea serviciului dorit în cele mai bune condiții și, la solicitare, sub supravegherea și controlul tehnologului nostru.

Deservire integrală fără programare prealabilă

Deservire integrală fără programare prealabilă

În salonul nostru puteți beneficia de o gamă largă de servicii, fără programare prealabilă, inclusiv și de două servicii concomitent.

Prestarea a două servicii concomitent

Prestarea a două servicii concomitent

Noi prețuim timpul Dvs. Specialiștii noștri de profiluri diferite sunt gata să vă deservească concomitent, executând două proceduri diferite în paralel.

Servicii de frizerie

Consultație cu un specialist

În salonul de frumusețe „Anastasia” lucrează doar profesioniști care își desfășoară activitatea cu talent și pasiune.
În timp ce așteptați apelul de la administratorul nostru, vă invităm să vă familiarizați cu diferite zone ale salonului nostru.

Cu noi, veți arăta întotdeauna impecabil!

Programare