Manichiură

ManichiuraOrice femeie și-ar dori să arate mereu frumoasă și bine îngrijită. În acest sens, poate, cel mai important și mai vizibil indicator la prima vedere sunt unghiile bine îngrijite. Întreaga gamă de servicii pentru mâinile Dvs le oferă salonul de frumusețe „Anastasia”, unde fiecare femeie poate găsi exact ceea ce-și doreste. Vorbim de manichiură clasică, franceză, cu aparat, igienică.

De asemenea, specialiștii noștri pot efectua cu ușurință manichiura bărbătească simplă, de nuntă și cu acoperire – tipuri de manichiură care au dobândit popularitate abia în ultimii ani. „Anastasia” vă garantează, de asemenea, tratament SPA de înaltă calitate pentru mâinile Dvs.

Durata procedurii: 1 – 1,5 ore
Materiale: ojă-gel «Shellac», «Kody»
Durata efectului: 2 săptămâni

de la 100 lei
Vezi toate prețurile

ManichiuraCum se deosebește manichiura în salonul de frumusețe „Anastasia”?

Meșetrii efectuează proceduri speciale, inclusiv terapia cu parafină, care se numește parafinoterapie, cu efect de hidratare și catifelare a pielii. Acest lucru duce la întinerire și la prevenirea îmbătrânirii premature.

SPA-manichiura este un sistem revoluționar nou, care se caracterizează printr-o serie de diferențe cardinale față de tot ceea ce era folosit anterior în problemele de îngrijire a mâinilor și a unghiilor. Clienta primește unghii perfecte timp de două săptămâni întregi. Abordarea specialiștilor este mai mult decât responsabilă: înainte de procedură, fiecare unghie este diagnosticată separat. După aceea, se efectuează selecția produselor potrivite pentru unghiile uscate, normale, deteriorate sau slabe.

O abordare complexă se bazează pe diagnosticare, îngrijirea pielii mâinilor, unghiilor și cuticulelor. Facem bai speciale, masaje de relaxare si tratamente aferente. Clienții notează efectul extraordinar al masajului, după care epiteliul devine mai sensibil, iar senzația de oboseală a mâinilor, care este adesea prezentă la lucrătorii de birou, este complet eliminată. Utilizarea uleiului de jojoba, precum și a uleiurilor de migdale și de orez, contribuie la obținerea unui astfel de rezultat de primă clasă. Formula pentru cuticule, care include și un complex antioxidant, încetinește creșterea cuticulei și stimulează dezvoltarea plăcii unghiei. Efectuăm terapia cu parafină după o manichiură, dar înainte de lăcuirea unghiilor. Mâinile pregătite sunt scufundate într-o baie de parafină, după care sunt învelite în plastic și îmbrăcate mănuși speciale.

Cu siguranță veți ramâne mulțumiți de prețurile noastre pentru serviciile de manichiură și pedichiură, fapt care o deosebește pe „Anastasia” de alte saloane.

— Parafinoterapia mâinilor

Parafinoterapia mâinilor se efectuează după manichiură, înainte de ojă. Înainte de procedură, pielea este curățată cu un scrub, apoi se aplică cremă și ulei pentru cuticule. Mâinile sunt coborâte într-o baie de parafină, apoi învelite în plastic și puse pe mănuși termice timp de 20 de minute. Acest tratament deschide foarte bine porii și permite produselor aplicate anterior să pătrundă profund în piele și să o hidrateze complet.

Efectul de hidratare după terapia cu parafină se simte mult timp.

Programați-vă la serviciu

Lăsați datele Dvs. de contact și administratorul nostru va reveni cu un apel.

Manichiură în salonul de frumusețe „Anastasia” — pentru că meritați unghii splendide

Programare